tag:blogger.com,1999:blog-9156260739142346770.post6494569407178153475..comments2023-08-17T03:05:10.170+02:00Comments on Lilahajnal: FrappeHajnihttp://www.blogger.com/profile/01011521954726401620noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-9156260739142346770.post-53909012141513313532012-01-28T16:36:09.042+01:002012-01-28T16:36:09.042+01:00Én is nagyon szeretem, talán még jobban, mint a sz...Én is nagyon szeretem, talán még jobban, mint a szalagos fánkot. Bár, az sem rossz rumos sárgabaracklekvárral... :)duendehttps://www.blogger.com/profile/08241572628935703642noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9156260739142346770.post-73877842286226850502012-01-27T17:53:44.628+01:002012-01-27T17:53:44.628+01:00Biztosan, itt még csak ezt a fajtát láttam, mondju...Biztosan, itt még csak ezt a fajtát láttam, mondjuk nem indultam még el soha olasz, csöröge felderítő körútra. :) A férjem vitt a munkahelyére, leteszteltettem velük, imádták. :)Hajnihttps://www.blogger.com/profile/01011521954726401620noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9156260739142346770.post-71114902508643208772012-01-27T17:30:14.284+01:002012-01-27T17:30:14.284+01:00Azt hiszem, ez tájegységenként változik itthon, és...Azt hiszem, ez tájegységenként változik itthon, és van ahol élesztősen készítik. Én is mindig ilyen vékonyra csinálom.duendehttps://www.blogger.com/profile/08241572628935703642noreply@blogger.com