Üdv mindenkinek, újra itt!
Már régóta szemezgettem a boltokban a báránybordával, de végül sose vettem, mert túl macerásnak gondoltam az elkészítését. A múlt héten viszont újra megláttam és már csak azért is, mert nagyon jó kis formája van, és jól lehet fotózni, vettem egy adagot belőle. Hús éppen hogy csak volt rajtuk, de előételnek szántam, így nem volt fontos. Az elkészítésével sem vacakoltam sokat. Mozsárban készítettem hozzájuk zöldfűszeres-olajos pácot, és bedobtam őket a sütőbe. 180-200 fokon sültek addig, amíg sötét színt nem kaptak és jó ropogósak nem lettek.
Hozzávalók:
Sajnos végül nem volt lehetőségem úgy lefotózni őket, ahogy akartam, mert már csengettek a vendégek, de úgy érzem nem kell sokat várni, hogy újra a sütőmbe kerüljenek, na és akkor majd jól körbe is fényképezem őket.
Már régóta szemezgettem a boltokban a báránybordával, de végül sose vettem, mert túl macerásnak gondoltam az elkészítését. A múlt héten viszont újra megláttam és már csak azért is, mert nagyon jó kis formája van, és jól lehet fotózni, vettem egy adagot belőle. Hús éppen hogy csak volt rajtuk, de előételnek szántam, így nem volt fontos. Az elkészítésével sem vacakoltam sokat. Mozsárban készítettem hozzájuk zöldfűszeres-olajos pácot, és bedobtam őket a sütőbe. 180-200 fokon sültek addig, amíg sötét színt nem kaptak és jó ropogósak nem lettek.
Hozzávalók:
- 10-12 db bárányborda kevés hússal / 10-12 pezzi di costolette d'agnello
- 3-4 szál rozmaring / rosmarino
- 1 babérlevél / aloro
- 1gerezd fokhagyma / aglio
- 5-6 szál kakukkfű levelei / timo
- nagyszemű tengeri só / sale grosso
- 3-4 evőkanál oliva olaj / olio di oliva
Sajnos végül nem volt lehetőségem úgy lefotózni őket, ahogy akartam, mert már csengettek a vendégek, de úgy érzem nem kell sokat várni, hogy újra a sütőmbe kerüljenek, na és akkor majd jól körbe is fényképezem őket.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése