Tuti, hogy most furcsán néztek, de ki kellett próbálnom. Az ötlet természetesen a blogos barátnőmtől jött, a Rozmaring és csokoládé tulajdonosától, Annamáriától... szerintem ezt nem is kell tovább magyaráznom. :)
Azért választottam a fehér csokit, mert lágyabb az íze, mint a barna testvéreinek, így a rozmaring is jobban tud érvényesülni mellette, de a fehér csokoládé lágysága és krémessége tompítja is picit a rozmaring erőteljes aromáit. Kívül marad a magas kakaótartalmú étcsokoládé, ezzel kell kikenni a formákat, majd mikor megdermedt, mehet bele a nagyon-nagyon apróra vágott rozmaringos, olvasztott fehércsokoládé. Amikor a töltelék is megdermedt, zárd le étcsokival és tedd a hűtőbe pár órára. Nagyon fincsi ám, próbáljátok ki!
Azért választottam a fehér csokit, mert lágyabb az íze, mint a barna testvéreinek, így a rozmaring is jobban tud érvényesülni mellette, de a fehér csokoládé lágysága és krémessége tompítja is picit a rozmaring erőteljes aromáit. Kívül marad a magas kakaótartalmú étcsokoládé, ezzel kell kikenni a formákat, majd mikor megdermedt, mehet bele a nagyon-nagyon apróra vágott rozmaringos, olvasztott fehércsokoládé. Amikor a töltelék is megdermedt, zárd le étcsokival és tedd a hűtőbe pár órára. Nagyon fincsi ám, próbáljátok ki!
WOOOWWWWWW, elkészítetted a rozmaring&csokoládé-t :-) :-)! S még meg is említettél! Mi mást írhatnék, minthogy kipróbálom, lefotózom :-), s eszem az egészségedre! Szuper ötlet!
VálaszTörlésÓóóóóóóó...már amióta megismertem a blogod el akartam készíteni, hát igen, ami késik nem múlik... :)
Törlés