Végre! Megcsináltam! :)
Étteremben annyiszor került már a tányéromra ez az apró, csábítóan rafinált ízbomba, amivel maximálisan megkoronázhatjuk az előtte elköltött ünnepi vacsorát vagy ebédet. Minden egyes alkalommal elhatároztam, hogy másnap megcsinálom otthon én is, de aztán elbizonytalanodtam és letettem róla. Most viszont megtaláltam a trükkjét annak, hogy miként érhető el, hogy míg kívül gyönyörűen átsül, középen ott vár minket a folyékony, csodálatos zamatú meglepi, ami szinte bármi lehet. Kíváncsiak vagytok, ugye?
Hozzávalók 3 személyre:
Étteremben annyiszor került már a tányéromra ez az apró, csábítóan rafinált ízbomba, amivel maximálisan megkoronázhatjuk az előtte elköltött ünnepi vacsorát vagy ebédet. Minden egyes alkalommal elhatároztam, hogy másnap megcsinálom otthon én is, de aztán elbizonytalanodtam és letettem róla. Most viszont megtaláltam a trükkjét annak, hogy miként érhető el, hogy míg kívül gyönyörűen átsül, középen ott vár minket a folyékony, csodálatos zamatú meglepi, ami szinte bármi lehet. Kíváncsiak vagytok, ugye?
Hozzávalók 3 személyre:
- 100g bio 85%-os étcsokoládé
- 70g vaj
- 30g tönkölyliszt
- 2 tojás
- 70g cukornak megfelelő édesítő
- egy csipet só
- cukormentes, bio narancsdzsem
Hajni, ezek csodálatosan néznek ki! Nagy gratula hozzájuk! :)
VálaszTörlésMi újság veled és a kis pocaklakóval? ;-)
Köszönöm Zsuzsi!Próbáld ki, mennyei.
TörlésJól vagyunk, azaz a pocaklakó biztos, én így az ídő előrehaladtával kevésbé élvezem a szimbiózist, de már nem kell sokat várni és meglátjuk egymást. :)
Akkor még egy kis kitartás és elkezdődhet egy másik, ám szintén szimbiotikus kapcsolat...:)
VálaszTörlésA csokis csodát meg kipróbálom!