2012. február 1., szerda

Pillanatok a kertembőlAmióta hozzánk járnak enni, a macskám letelepedett a kertre nyíló ablak mellé...6 megjegyzés:

 1. Olyan gyönyörűek a fotóid!!! :-oo Tanultad a fényképezést, vagy magad jöttél rá a titok nyitjára? Nekem is tele a madáretetőm kismadarakkal de soha nem lennék képes ilyen szép fotókat csinálni!

  VálaszTörlés
 2. Köszönöm szépen! :)
  Kb. 4 éve jöttem rá, hogy imádom a pillanatokat megörökíteni, vagy egy előre elképzelt képi világot megvalósítani és lefotózni. Ezért a neten olvasgattam ezt is azt is, nagyon sok fotós ismerőst/barátot szereztem, akik szintén hozzájárultak a tanácsaikkal és a kritikáikkal!! a fejlődésemhez. Úgyhogy ez volt az én első szerelmem, de csak hobbi szinten, bár sokszor gondoltam már rá, mint kenyérkereső állásra. Majd egyszer, talán... :)

  VálaszTörlés
 3. Jaa, és a masinán is sok múlik, nekem egy Nikon D300-as (professzionális minőséget nyújtó, "félprofi") gépem van, és sok kül. funkciójú objektívem hozzá, amiknek szintén sokat köszönhetek. :)

  VálaszTörlés
 4. Szia! Most leletem a blogodra. Nagyon szépek ezek a képek. Azért a masina is fontos, de az objektív sokkal fontosabb. Nem akarok tolakodni, de kíváncsi vagyok az objektív parkodra. Elsősorban azokra, amikkel az ételeket fotózod.

  VálaszTörlés
 5. Szia Kriszta!
  Hát annyira azért nincs sok, 4db. Van egy Tokina nagylátószögűm 12-24-s/F4-es,ezt szeretem, mert trozít :), aztán van egy 70-300-s/AF-S Nikkor ezzel készültek a fenti képek is,ennek már elég szép a rajzolata, és van még 2 makrom, az egyik Sigma 24-70-es/F2.8, ezt annyira nem csípem, és a kedvencem a Nikkor fix 50-es/F2.8-sa makro, neki van még elég szép rajzolata, de vannak beteljesedetlen vágyaim obik terén... :)A két makrót szoktam ált. használni az ételfotókhoz.

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...