2013. november 30., szombat

Kedves olvasóim! ( Már akik megmaradtatok és kitartottatok. )

  8. hónapja, hogy csend van a Lilahajnal konyhája környékén, ami egyúttal azt is jelenti, hogy a kicsi lányom folyamatosan cseperekedik,  máris 8 hónapos. Közeledik a karácsony, és mi is sokkal inkább izgatottabban éljük meg az addig hátralévő napokat, hogy vajon milyen is lesz az első karácsonyunk négyesben. Gondoltam visszatérésnek is jó lenne ez az alkalom, ezért el is kezdtem tervezni egy karácsonyi menüt, amiről annyit már biztosan elárulhatok, hogy idén cukor és fehérliszt mentes és garantáltan egészséges lesz.
  Addig is békés adventet kívánok nektek és hamarosan jelentkezem!

Sziasztok! Emma vagyok. :)

2 megjegyzés:

 1. Gratulálok nektek, sok örömöt és boldogságot! Szüleiddel akkor beszéltem, amikor még pocaklakó volt. Milyen gyorsan telik az idő.

  VálaszTörlés
 2. Kedves webmester,


  Észrevettük, hogy sok finom receptek talállhatók a blogodon, és egyúttal szeretnénk bemutatni neked az új honlapunkat, http://www.osszesrecept.hu/ ahol a felhasználók válogathatnak több mint 110 000 összegyüjtött receptek közül. Naponta növekedik a látogatók száma, ami jelenleg a több mint 30 000 klikket jelent. Az oldalon szintén talállható egy rangsor a leggyakrabban látogatott blogokról. Ha hozzácsatolod a te blogodat is, mi indexeljük a recepteket, és a felhasználók ezután receptjeidet könnyen megtalállják a keresőnk segítségével, majd a recept klikkelése után átirányítja őket a te blogodra. Tehát egyre több látogatód lesz az oldalon. Ne aggódj, minden teljesen ingyenes.

  Osszesrecept.hu testvéroldalai megtalállhatók világszerte. Nagyon örülnénk, ha a te blogod is része lenne ennek a nagy családnak.

  Ha bármilyen kérdésed van, kérem lépj velünk kapcsolatba, szivesen segítünk bármivel.

  Üdvözlettel,
  Tünde
  info@osszesrecept.hu

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...