Üdvözöllek kedves erre tévedt böngésző!
Már egy ideje gondolkozom egy főzőcskézős,lakberendezős,dekoros,praktikás és még sorolhatnám...blog elindításán,de sosem voltam elég bátor,vagy inkább elszánt,eddig!Olaszországban élek,és ismerkedem az itteni kultúrával,gasztronómiával.Vannak jó és rossz tapasztalataim is természetesen,de! a konyhájukban még nem csalódtam.Ezelőtt a férjemmel sokat jártuk a közeli éttermeket,vendéglőket és csak szívtam magamba az újabbnál újabb fogásokat,a minőséget,a tálalás kifinomultságát,akár a legismeretlenebb kis pár fős vendéglőben is.Az olaszoknak a minőség nagyon fontos,a napnál is világosabb,hogy az étterem vezetője a közeli termelő paraszttól veszi meg a konyhában feldolgozásra kerülő termést,húst,stb.Egy régi álmom,hogy megoszthassam ezeket a tapasztalataimat mindazokkal a kedves otthon élő vagy külföldön letelepedett magyar nemzetségbeli böngészőkkel,akik e téma iránt valamelyest érdeklődnek.Szóval...a lovak közé csapok. :)
Már egy ideje gondolkozom egy főzőcskézős,lakberendezős,dekoros,praktikás és még sorolhatnám...blog elindításán,de sosem voltam elég bátor,vagy inkább elszánt,eddig!Olaszországban élek,és ismerkedem az itteni kultúrával,gasztronómiával.Vannak jó és rossz tapasztalataim is természetesen,de! a konyhájukban még nem csalódtam.Ezelőtt a férjemmel sokat jártuk a közeli éttermeket,vendéglőket és csak szívtam magamba az újabbnál újabb fogásokat,a minőséget,a tálalás kifinomultságát,akár a legismeretlenebb kis pár fős vendéglőben is.Az olaszoknak a minőség nagyon fontos,a napnál is világosabb,hogy az étterem vezetője a közeli termelő paraszttól veszi meg a konyhában feldolgozásra kerülő termést,húst,stb.Egy régi álmom,hogy megoszthassam ezeket a tapasztalataimat mindazokkal a kedves otthon élő vagy külföldön letelepedett magyar nemzetségbeli böngészőkkel,akik e téma iránt valamelyest érdeklődnek.Szóval...a lovak közé csapok. :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése